In urma acestei extinderi, DSV Solutions devine lider pentru Bucuresti la depozite de clasa A, cu peste 50.000 mp de spatiu de depozitare intr-un singur site. Compania a anuntat ca nu se opreste aici cu dezvoltarea, urmand ca in 2013 sa aiba loc alte noi investitii.
“Cand am elaborat proiectul, am facut-o cu gandul la clientii care au nevoie de spatii moderne de depozitare in oras. Locatia este foarte aproape de autostrada si de Bucuresti, accesul camioanelor spre si dinspre Bucuresti sau alte orase e facil. Asa cum era de asteptat, partenerii nostri au reactionat pozitiv, confirmandu-ne strategia de dezvoltare”, a declarat directorul de logistica al DSV Solutions, Cristian Negrutiu.
Depozitul construit in perioada mai-octombrie 2012, ofera o capacitate de depozitare pentru 25.000 de paleti, o inaltime utila de 11 m, 28 de rampe pentru camioane, sisteme informatice pentru managementul depozitelor si transporturilor (WMS si TMS) si sisteme de securitate de ultima generatie (supraveghere video 24h, acces controlat cu cartele, detector de metale si nemetale, alarma antifurt, detector de incendii). Aici marfurile vor fi depozitate, verificate, etichetate, impachetate si livrate catre clientul final din Romania sau Bulgaria in 24 de ore. Noua constructie indeplineste standardele BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), adica este pe cale de a primi Certificat de Cladire Verde.
“Ecourile aparitiei acestui nou proiect au avut deja rezultate, inainte de lansarea oficiala din 18 octombrie. In acest moment avem contracte in urma carora 80% din capacitatea noului depozit e deja alocata”, a declarat directorul general al DSV Solutions, Sergiu Iordache.
DSV Solution, parte a grupului danez DSV, este furnizor de servicii de transport si logistica. De la transport international rutier, maritim (FCL & LCL), aerian, transporturi speciale, transport intern, la comisionare vamala, logistica si distributie, compania furnizeaza toate aceste servicii. DSV are birouri in peste 60 de tari din toata lumea si 22.000 angajati, compania atingand o cifra de afaceri globala anuala de 6 miliarde de euro, in 2011. In Romania, compania atinge o cifra de afaceri de 120,12 milioane lei, are 300 de angajati si 57.400 mp de spatiu.
Soursa: http://transporter.ro